Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные レシピ-独占料理: レシピメインディッシュ:魚

Рыба, тушенная с горчицей魚、マスタードを加え煮込み

Продукты: 製品:

600 г рыбы, 1 столовая ложка горчица, 2 луковицы, 3 столовых ложки растительного масла, 1 столовая ложка муки, 1/2 л воды, лимонный сок, соль по вкусу 600グラムの魚、大さじ1、マスタード、2、玉ねぎ、大さじ3植物油大さじ1、小麦粉、水1 / 2リットル、レモン汁、塩の味を

Куски рыбы посолить и обмазать с обеих сторон горчицей.塩とコートマスタードとの双方と魚の作品。 В глубокой сковороде раскалить масло и обжарить на нем рыбу до полуготовности.で揚げて半分に準備ができるまで油で揚げ、魚の熱パン。 Рыбу выложить на тарелку, а на сковороде слегка обжарить репчатый лук, затем обсыпать его мукой и подрумянить.魚の皿の上に置くと、軽く玉ねぎフライパン、その後でそれを振りかける小麦粉と茶色です。 В сковороду влить горячую воду, довести ее до кипения, добавить лимонный сок, соль, уложить куски рыбы и тушить под крышкой на очень слабом огне.のお湯は、沸騰し、レモン汁、塩、追加持ってきて、パン、魚個置き、ふたをして、非常に弱火で煮る。 Готовую рыбу разложить по тарелкам и облить соусом, в котором она тушилась.魚の皿の上に広がるの準備とそれをtushilas醤油を注ぐ。 Подкислить соус можно также уксусом или лимонной кислотой醤油もお酢やクエン酸と酸性化することができます

Добавил: Деметрий 追加日:ディミートリアス


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные 項のレシピメインディッシュ:魚 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact