Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





缶詰のトマト Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры レシピ-独占料理: レシピブランク:トマト

Консервированные помидоры缶詰のトマト

На три 3-литровые банки потребуется 4-4,5 л воды, 5--6 ст. 3 3リットル缶水の4-4,5リットル、5〜6世紀必要があります。 ложек крупной соли, 1 граненый стакан сахара, 15 лавровых листиков. 大さじ1粗塩1カップ砂糖カット、15月桂樹の葉。

три 3-литровые банки 3 3リットル缶
4-4,5 л воды水の4-4,5リットル
5-6 ст. 5.6アート。 ложек крупной соли大さじ1粗塩
1 граненый стакан сахараコップ1杯の砂糖多面
15 лавровых листиков 15月桂樹の葉
30 горошин черного горького перца (не душистого!) 30エンドウ豆の黒胡椒(香りがありません!)
по 20 листиков черной смородины и вишни 20葉スグリとチェリーの黒

Маринад кипятить 7 минут, затем добавить в него 1 головку чеснока, разделанного на зубчики, и 3/4 стакана 9%-ного уксуса или 1 ст.マリネし、それを1クローブ、ニンニク、歯の分割、および3 / 4カップ9%酢、大さじ1を追加7分煮る。 ложку 70%-ной уксусной эссенции на каждую банку (т. е. 3 стложки на 4-4,5 л воды).各銀行のスプーンを70%酢酸の本質(すなわち、3 stlozhki水4-4,5リットル)。 Помидоры уложить в банки, залить кипящим маринадом.トマトを瓶に入れ、マリネ熱湯を注ぐ。 Через 2-3 минуты маринад слить, вновь довести до кипения и опять залить помидоры. 2〜3分後、、沸騰さ繰り返しトマトを埋めるためにもたらすのマリネを注ぐ。 Закатать.ロールバックします。 Зелень, которая была в маринаде, в банки можно не класть.グリーン氏は、マリネにされ、銀行置くことはできません。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты заготовок: помидоры 項レシピブランク:トマト Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact