Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





デザートの"冬桜" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов レシピ-独占料理: デザートのレシピ

Десерт «Зимняя вишня»デザートの"冬桜"

500 г творога мягкого (в тубах), 300-400 г замороженных ягод (любых), 1 пакетик ванильного сахара, сахарный песок - по вкусу, тертый шоколад. 500グラムソフトチーズ管()で、300から400グラム冷凍果実の(任意)、バニラ、砂糖、砂糖、1パケット- 、おろしたチョコレートの味がする。

500 г творога мягкого (в тубах) 500グラムソフトチーズ管(内)
300-400 г замороженных ягод (любых) 300から400グラム冷凍果実の(任意)
1 пакетик ванильного сахара 1バニラシュガー
сахарный песок - по вкусу砂糖-味
тертый шоколадすりおろしたチョコレート

Разделить творог на 2 части: одну часть смешать просто с сахаром и ванилью, другую - с ягодами, тоже добавив, если надо, сахара и оставшуюся ваниль. 2つのパート:ミックスの1つの部分に砂糖、バニラ、その他だけではチーズの分割-ベリーでも、場合は、砂糖と残りのバニラに応じて、追加します。 Выкладывать десерт слоями в прозрачные креманки: ягоды, белый творог, розовый творог.デザートの層に拡散透過kremanki:ベリー、白チーズ、ピンクのカッテージチーズ。 Сверху украсить оставшимися ягодами и тертым шоколадом.トップの残りの果実やおろし、チョコレートを飾る。

Можно использовать и обыкновенный творог, но тогда его надо протереть и разбавить молоком до консистенции густой сметаны.また、その後に牛乳を拭いてくださいと濃厚なクリームの整合性を希薄化するプレーンのクリームチーズを使用することができます。 А еще между слоями творога и вишни можно положить слой обычного измельченного печенья.チーズとチェリーの層の間に、従来の粉砕ビスケットの層を置くことができます。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты десертов セクションのデザートのレシピ Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact