Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов レシピ-独占料理: レシピソース

Соус из сухих грибов醤油干し椎茸から

100 г сушеных грибов, 2 ст. 乾燥キノコ、大さじ2の100グラム。 л. l. муки, 2 ст. 、大さじ2、小麦粉。 л. l. сливочного масла, 3 небольшие луковицы, растительное масло, соль, свежая зелень, сметана. バター、三小、玉ねぎ、植物油、塩、新鮮なハーブ、サワークリーム。

100 г сушеных грибов乾燥キノコ100グラム
2 ст.大さじ2 л. l. муки小麦粉
2 ст.大さじ2 л. l. сливочного маслаバター
3 небольшие луковицы 3小玉ねぎ
растительное масло石油
соль, свежая зелень塩、新緑
сметанаクリーム

Промытые грибы замочить в холодной воде на 6 ч., потом сварить в этой же воде, не солить.洗浄キノコ、冷たい水で6時間、その後浸すと同じ水で煮るではなく、塩。 Муку обжарить в сливочном масле и растворить в 3 стаканах грибного бульона (горячего).バターで炒める。小麦粉3カップ、マッシュルームスープの中で溶ける()暑い。 Варить на слабом огне, помешивая, 15 мин.クック弱火で、時折、15分攪拌。 Луковицы очистить, мелко нашинковать и обжаривать, постепенно добавляя нарезанные грибы.球根をクリア、みじん切りにし、炒め、スライスマッシュルームを追加します。 Положить все в соус, перемешать.また、すべてのソース、ミックスを置きます。 Добавить немного сметаны и мелко нарезанной зелени, посолить и прокипятить. 、みじん切りのハーブ、塩を入れ、少しサワークリームを追加します。

Соус подавать к мясу, макаронам.醤油、肉、パスタに適用されます。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты соусов 項のレシピソース Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact