Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные レシピ-独占料理: レシピメインディッシュ:魚

Тушеная рыба «Артемида»蒸し煮魚"アルテミス"

500 г рыбы, 2 ст.ложки растительного масла, 4-6 луковиц, соль, перец, 2 дольки чеснока, сок лимона, 3-4 помидора. 500グラムの魚、大さじ2植物油、4-6、玉ねぎ、塩、コショウ、2クローブのニンニク、レモン汁、3-4トマト。

500 г рыбы 500グラムの魚
2 ст.大さじ2 ложки растительного масла大さじ植物油
4-6 луковиц 4.6球根
соль, перец塩コショウ
2 дольки чеснока 2クローブ、ニンニク
сок лимонаレモン汁
3-4 помидора 3.4トマト

Разогреть 1 ст.熱を大さじ1。 ложку растительного масла, слегка обжарить мелко нарубленный репчатый лук и чеснок, добавить нарезанные помидоры, посолитьи поперчить.追加すると、posoliti唐辛子、トマトのみじん切りのスプーン、植物油、軽く炒め、玉ねぎのみじん切りとニンニク。 Рыбу очистить, порезать кусочками, сбрызнуть соком лимона и натереть солью.魚を切る、レモン汁、塩でこするを振りかけるクリーンアップされます。 Разогреть в сковороде растительное масло, добавить 2-3 ст.フライパン、2-3大さじ1を追加する鍋の熱は、植物油。 ложки воды, положить рыбу, обжаренные ранее лук и помидоры и потушить 30 минут.水のスプーン、30分消火する前に、魚、炒め玉ねぎとトマトを入れる。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные 項のレシピメインディッシュ:魚 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact