Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





魚、波の紋"オン" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные レシピ-独占料理: レシピメインディッシュ:魚

Рыба «На гребне волны»魚、波の紋"オン"

500 г рыбы (камбала, треска), 2 яблока, 2 луковицы, 50 г сливочного масла, 3/4 стакана белого виноградного вина, 2 ст. 500魚のg(カレイタラ)、2、りんご、2、玉ねぎ、バター50 g、3 / 4カップ白ワイン大さじ2。 ложки сметаны, соль, перец. スプーンサワークリーム、塩、コショウ。

500 г рыбы (камбала, треска) 500魚のg(タラ)ヒラメ
2 яблока 2リンゴ
2 луковицы 2玉ねぎ
50 г сливочного маслаバター50 g
3/4 стакана белого виноградного вина 3 / 4カップ、白ワイン
2 ст.大さじ2 ложки сметаны大さじ酸っぱい
соль, перец塩コショウ

Мелкую рыбу можно использовать целиком, крупную - нарезать порционными кусками.小魚の部分に、全体規模-カットとして使用することができます。 Подготовленную рыбу посолить и поперчить.塩とコショウで結果の魚です。 Лук нарезать полукольцами, очищенные от сердцевины яблоки - ломтиками. Semirings、皮をむいたコアリンゴタマネギのチョップ-スライス。 Дно сотейника смазать маслом, положить в него лук и яблоки, на них выложить рыбу, добавить вино, 20-25 г воды, довести до кипения на плите, а затем в течение 30-40 минут довести рыбу до готовности в духовке.の30〜40分の魚まで、オーブンで調理させる油をフライパンの下に、タマネギやリンゴに入れて、彼らとして、魚の追加、ワイン、20-25、水のg、沸騰させるストーブの上をもたらす、レイアウトします。 В полученный при тушении соус можно добавить кусочки сливочного масла, сметану, соль.醤油の結果、火災では、あなたのバターの部分を追加することができます、サワークリーム、塩。 При подаче к столу рыбу полить соусом.ときに、テーブルに、魚醤を注ぐ適用する。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные 項のレシピメインディッシュ:魚 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact