Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек レシピ-独占料理: レシピは、ピザ、パイ、いい女

Пирог "Мулатка"ケーキ"ムラート"

250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250グラムバターやマーガリン、チョコレート、卵4個、350グラム、砂糖1、バニラ砂糖は150グラム。

250 г сливочного масла или маргарина 250グラムバターやマーガリン
150 г горького шоколада 150グラムのダークチョコレート
4 яйца 4個の卵
350 г сахара 350グラム、砂糖
1 пакетик ванильного сахара 1バニラシュガー
170 г муки 170グラム、小麦粉
1 ч. ложка разрыхлителя小さじ1ベーキングパウダー
150 г размельченных грецких орехов 150砕いたクルミのg

Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью.少し水を風呂にバターとチョコレートを溶かすと砂糖、バニラと卵を破った。 Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами.よく混ぜてチョコレートでは、小麦粉とベーキングパウダーと重量石油やそっと卵を兼ね備えています。 Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С. 、ナットを追加し、オーブンで、180℃で加熱したシートをオーブンで焼くパンに生地を置く Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета.オーブンで焼く25分まで、黄金になる茶色です。 Дать пирогу остыть и разрезать на куски.クールに円グラフの作成と切る。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек セクションのレシピは、ピザ、パイ、いい女 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact