Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные レシピ-独占料理: レシピドリンク:ソフト

Зимний квас冬のクワス

1 корень сахарной свеклы, мука, растительное масло, 3-4 шт. テンサイ、小麦粉、食用油、3-4 pcの1ルート。 отварного картофеля, 1 луковица, 2 соленых (бочковых) огурца, 0,5 корня хрена. ジャガイモ、1タマネギ、2生理食塩水煮()、キュウリ、0,5わさびの根樽。

1 корень сахарной свеклы砂糖の1ルートビート
мука小麦粉
растительное масло石油
3-4 шт. 3から4個。 отварного картофеляゆでたジャガイモ
1 луковица 1タマネギ
2 соленых (бочковых) огурца 2生理食塩水()キュウリの樽
0,5 корня хрена 0,5わさびの根

Свеклу вымыть, очистить, порезать на несколько частей и отварить.洗ってテンサイ、皮、いくつかの部分を沸騰さに切る。 Воду, в которой варилась свекла, не выливать.水で調理されたビート、注ぐしないでください。 Свеклу нарезать соломкой, обвалять в муке и обжарить в растительном масле.ビートスティック、植物油に小麦粉をフライパンでロールにカットされます。 Картофель и огурцы порезать кубиками, нарезанный кольцами лук пассеровать в растительном масле, хрен натереть на мелкой терке.ジャガイモとキュウリをさいの目に、植物油でスライスオニオンリングpasserovat、わさびをすりおろすカット。 Овощи перемешать и залить свекольным отваром.野菜炒めと大根のスープを注ぐ。 По вкусу добавить процеженный огуречный рассол.味には緊張キュウリ塩水を追加します。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты напитков: безалкогольные 項レシピドリンク:ソフト


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact