Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





トマトと野菜のケチャップ Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов レシピ-独占料理: レシピソース

Томатно-овощной кетчупトマトと野菜のケチャップ

1 л томатного сока с мякотью, 200 г лука, 200 г моркови, 200 г сельдерея, 1 головка чеснока, 100 мл растительного масла, 2-3 бутона гвоздики, черный перец, душистый перец, эстрагон свежий или сушеный, соль, сахар. 果肉入りトマトジュース1リットルあたり200グラムタマネギ200グラムニンジン、セロリ200グラム、1クローブニンニク、植物油、2-3クローブの蕾、コショウ、オールスパイス、新鮮なまたは乾燥タラゴン、塩、砂糖の100ミリリットル。

1 л томатного сока с мякотью果肉入りトマトジュース1リットル
200 г лука 200グラムタマネギ
200 г моркови 200グラム、ニンジン
200 г сельдерея 200グラムセロリ
1 головка чеснока 1クローブニンニク
100 мл растительного масла 100 mlの植物油
2-3 бутона гвоздики 2.3クローブの芽
черный перецコショウ
душистый перецオールスパイス
эстрагон свежий или сушеный新鮮な、または乾燥タラゴン
соль, сахар塩、砂糖、

Томатный сок с мякотью варить 10-15 мин., чтобы загустел.果肉入りトマトジュースで10-15分煮込む。つまり硬化。 Овощи очистить, натереть на крупной терке и тушить под крышкой в растительном масле 15 мин., добавить томатный сок, чеснок, приправы и варить еще несколько минут.野菜をすりおろすクリーンシチューの植物油で15分覆われ、別の数分のトマトジュース、ニンニク、調味料や調理を追加します。 Протереть массу сквозь сито, быстро разлить в горячие банки или бутылки.ふるいにかけると、大量のワイプをすばやく熱い瓶に注ぐ。 Стерилизовать в течение 15-20 мин. 15-20分で滅菌。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты соусов 項のレシピソース Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact