Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





ジャガイモのリンゴ Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек レシピ-独占料理: レシピは、ピザ、パイ、いい女

Картофельные яблокиジャガイモのリンゴ

700 г соленого заварного теста, 350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев), соль, перец, мускатный орех, 2 л растительного масла для фритюра. 700グラムの塩辛、生地、350グラムマッシュポテトの(自然や粉又はフレークから作られた)、塩、、、深さのため、フライパンの植物油の2リットルナツメグ唐辛子煮。

700 г соленого заварного теста 700グラムの塩辛生地をゆで
350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев) 350グラムマッシュポテトの(自然や粉又はフレークから作られる)
соль
перецコショウ
мускатный орехナツメグ
2 л растительного масла для фритюра深いフライパンに植物油を2リットル

Приготовить пюре, слегка остудить, хорошенько перемешать с тестом.生地と混ぜてマッシュポテト、少し涼しく、準備をします。 Добавить по вкусу соль, перец, мускатный орех.味、唐辛子に、ナツメグ、塩を追加します。 Разогреть масло (оно не должно дымиться!).熱油(煙しないでください!) Ложкой для мороженого сделать шарики и по одному опускать во фритюрницу.スプーンでアイスクリームと深い脂肪のフライヤーの1つのドロップダウンのボールのようにします。 Они удвоятся в объеме, поэтому не следует опускать больше 5-6 одновременно.これらのボリュームで、これは5-6以上の時間を省略してはならない重されます。 Перед подачей обсушить «яблоки» на промокательной бумаге.ドライアウト""吸い取り紙にリンゴを提供する前に。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек セクションのレシピは、ピザ、パイ、いい女


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
レシピピザ|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact