Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные レシピ-独占料理: レシピメインディッシュ:魚

Стерлядь с трюфелями или шампиньонамиコチョウザメトリュフやマッシュルーム

800-900 г стерляди, 3 ложки сухарей, 100 г сливочного масла, 3 трюфеля, 1/4 лимона. 800から900グラムスタージョン、パン粉を大さじ3、100グラム、バター、3、トリュフ、1 / 4、レモン。

800-900 г стерляди 800から900グラムスタージョン
3 ложки сухарей大さじ3パン粉
100 г сливочного масла 100グラムのバター
3 трюфеля (400-500 г шампиньонов) 3(400から500グラムのキノコ)トリュフ
1/4 лимона 4分の1レモン

Стерлядь выпотрошить, нарезать на куски, обсыпать сухарями и поджарить в сливочном масле.コチョウザメ、細かくカットdisembowelledパン粉とバターで炒める振りかける。 Когда рыба будет готова, переложить в сотейник, куда добавить мелко нашинкованных трюфелей, бульона и немного лимонного сока, подкрасить жженым сахаром.ときに、魚はみじん切りトリュフ、スープと少しのレモンジュース、焼き、砂糖を飾るに追加フライパンにシフトする準備ができています。 Подавая, посыпать рубленой зеленью.を与え、みじん切り野菜を振りかける。

Так же делать из шампиньонов, только поджаренную стерлядь не класть в соус, а приготовить его отдельно и им обливают стерлядь, выложив ее на блюдо.ただ、ローストチョウザメのみを醤油に入れていないと、個別に料理をして、お皿に入れての若手女優注がキノコです。 К этому соусу хорошо прибавить немного белого столового вина и ломтики лимона.このソースも小さな白いテーブルワインとレモンのスライスを追加することです。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные 項のレシピメインディッシュ:魚 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact