Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sudakマレシャル Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные レシピ-独占料理: レシピメインディッシュ:魚

Судак марешаль Sudakマレシャル

800-900 г свежего судака, 200 г сливочного масла, 1 стакан белого соуса , 2 ложки ракового масла, 2 шампиньона. 800から900グラム新鮮なスズキ、200グラムのバター、 白醤油、大さじ2、バター、癌、2マッシュルーム1カップ。

800-900 г свежего судака 800-900新鮮なスズキのg
200 г сливочного масла 200グラムのバター
1 стакан белого соуса 1カップ、 ホワイトソース
2 ложки ракового масла大さじ2バター癌
2 шампиньона 2キノコ

Судака очистить, порезать на куски, посолить и дать настояться 1 час, потом поджарить в сотейнике с хорошим сливочным маслом, но не подрумянивать. Sudak、きれいで、切る、塩を追加し、急に1時間できるように、次に揚げるフライパンで良いバターが、色はありません。 Приготовить белый соус на раковом масле, куда добавить мелко изрубленных шампиньонов.を細かくキノコのカットを追加、がん、石油、ホワイトソースを準備します。 Кроме того, мелко рубленные шампиньоны смешать со сливочным маслом и протересть через решето, чтобы получить червячки, которые до подачи судака на стол поставить в холодильник.加えて、みじん切りキノコのバターとproterestでふるいにかける混合テーブルの上に止まり木を前に、冷蔵庫に入れるには、ワーム、取得します。 Поджаренного судака уложить на блюдо, вокруг него налить соус с шампиньонами, а на него осторожно, чтобы не измять, уложить червячки шампиньонов с маслом.揚げスズキ盛り合わせ、キノコと醤油の周りを注ぐ上に置く、それは、バターとワームのキノコを潰して慎重にしないように。 Это блюдо надо подавать «с пылу».この料理は"配管"にならなければならない。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные 項のレシピメインディッシュ:魚


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact