Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





エレバンではキノコのサラダ"" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые レシピ-独占料理: サラダのレシピ:野菜果物

Грибной салат «По-еревански»エレバンではキノコのサラダ""

100 г свежих грибов, 15 г свиного сала, 120 г свежего или консервированного болгарского перца, 50 г корня сельдерея, зелень петрушки, 1 ст. 100グラム新鮮なキノコ、15グラムラード、120グラムフレッシュや缶詰ピーマン、50根セロリ、パセリ、大さじ1グラムです。 л. l. растительного масла. オイル。

100 г свежих грибов 100グラム新鮮なキノコ
15 г свиного сала 15グラムラード
120 г свежего или консервированного болгарского перца 120グラムフレッシュや缶詰ピーマンの
50 г корня сельдерея 50グラムセロリ
зелень петрушкиパセリ
1 ст.大さじ1 л. l. растительного масла石油

Грибы мелко нарезать и обжарить на растительном масле.キノコと炒め野菜の油でみじん切りにする。 Добавить свиное сало, порезанное маленькими кубиками.小さい角切りベーコンを追加します。 Все это обжарить еще 2-3 мин, а затем положить рубленую петрушку и размешать.別の2〜3分のこれらの稚魚し、パセリのみじん切りを入れてかき混ぜる。 После этого снять сало с огня и, посолив по вкусу, остудить.その後、火災から脂肪を取り除くと、塩で、クールな味がする。 Очистить корни сельдерея и нарезать их вместе с перцем соломкой.クリアセロリ、コショウストリップと切り取ります。 Положить все в салатницу, посолить и размешать.ボウルに入れ、すべて、塩を追加してかき混ぜる。 Остывшие грибы уложить на салат сверху.冷却キノコのサラダの上に配置する。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые 項レシピサラダ:野菜と果物 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact