Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





カーニバルのお菓子 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье レシピ-独占料理: デザートのレシピ:ビスケット

Масленичное печеньеカーニバルのお菓子

мука пшеничная - 300 г, сахар - 20 г, масло сливочное - 60 г, яичный желток - 1 шт., водка - 1 ст. 小麦粉- 300グラム砂糖- 20グラムバター- 60グラム、卵黄- 1個、ウォッカ-大さじ1。 ложка. スプーン。

мука пшеничная - 300 г小麦粉- 300グラム
сахар - 20 г砂糖- 20グラム
масло сливочное - 60 гバター- 60グラム
яичный желток - 1 шт.卵黄- 1個。
водка - 1 ст.ウォッカ-大さじ1。 ложкаスプーン
цедра лимонная, молокоレモンの皮、牛乳
масло растительное для жаренияフライパンに植物油
ванилин - по вкусуバニラ-の味を
сахарная пудра для оформления - 70 г装飾用の粉砂糖- 70グラム

В просеянную муку добавить сахар, взбитое масло, желток, ром, тертую лимонную цедру и молоко, количество которого определяется по консистенции - она должна быть эластичной.ふるいにかけた小麦粉に、砂糖、バター、殴ら追加すると、卵黄、ラム酒、すりおろしたレモンの皮、牛乳、その額は一貫性によって決定される-それは伸縮する必要があります。 Замесить тесто и оставить на 1 час.うどん粉、1時間に向けて出発。 Затем тесто очень тонко раскатать и вырезать из него с помощью выемок для печенья различные фигурки.その後、非常に薄い生地をロールバックし、彼の発作のCookieの様々な数字を切り取る。 Жарить печенье на растительном масле до золотисто-коричневого цвета.黄金色になるまで、植物油でフライケーキ。 Готовое печенье сразу же, пока не остыло, обвалять в сахарной пудре, смешанной с ванилином.まで、粉砂糖をロール冷却された直後、バニラと混合すると、クッキーを終えた。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты десертов: печенье 項のレシピデザート:クッキー


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact