Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные レシピ-独占料理: レシピドリンク:ソフト

Квас хлебныйクヴァスパン

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1キロライ麦パン-水8.10リットル、200グラム、砂糖25グラム酵母やレーズンを50グラムと乾燥ミント。

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1キロライ麦パン-水8.10リットル、200グラム、砂糖25グラム、酵母やレーズンを50グラムと乾燥ミント。

Подсушить в духовке нарезанные ломтиками ржаной хлеб (проследить, чтобы не догорел).ドライクリーニングは少しオーブンでスライスしたライ麦パンに(ただし、燃え尽きていないことを確認)を確認します。 Сухари положить в кастрюлю, залить кипятком и дать постоять 3-4 часа.ラスク鍋で、沸騰したお湯を注ぐとlet 3-4時間スタンドを置く。 Затем настой процедить, положить в него дрожжи, сахар, сухую мяту и оставить для брожения при комнатной температуре на 5-6 часов.その後、注入ひずみは、酵母、砂糖、に入れたミント乾燥し、発酵させ、室温で5-6時間のままにします。 Когда начнет пениться, процедить вторично и разлить в бутылки, положив в каждую 2-4 изюмины.ときに泡を、ドレインを再度起動し、ボトルに注ぐ、毎年2月4日レーズンを入れて。 Бутылки закупорить.ボトルを詰まらせる。 Через 2-3 дня квас готов. 2〜3日間の準備ができてクワス。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты напитков: безалкогольные 項レシピドリンク:ソフト Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact