Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто レシピ-独占料理: レシピは、ピザ、パイ、狂っ:生地

Сладкое песочное тесто甘いショートブレッド生地

3 стакана муки, 300 г сливочного масла, 2/3 стакана сахарного песка, 2 яйца 小麦粉3カップ、300グラム、バター、2 / 3カップ、砂糖、卵2個

3 стакана муки 3カップ、小麦粉
300 г сливочного масла 300グラムのバター
2/3 стакана сахарного песка 2 / 3カップ、砂糖
2 яйца 2個の卵
Сода на кончике ножаソーダナイフの先端に
Цедра с ½ лимонаピールスレモン
Ванилин по вкусуバニリンの味

Муку просеять горкой на доску, сверху насыпать сахар, соду, ванилин, натертую на терке цедру лимона и положить нарезанное кусочками масло.ボード上で、上から、すりおろしたレモンの皮の砂糖、ソーダ、バニラを投入するとバターのスライスを山盛りになった小麦粉をふるいにかける。 Порубить ножом масло вместе со всеми продуктами, добавить яйца и быстро размять руками до получения однородной массы.すべての製品と一緒に、バターナイフチョップ滑らかになるまでこねる卵を迅速に手を追加します。 Затем тесто скатать в шар, накрыть салфеткой и поставить в холодильник на 0,5-1 час.その後、ボールのように、布でカバーし0,5-1時間冷蔵庫に入れ生地をロールバックします。 Это тесто можно приготовить заранее и держать до выпечки в холодильнике.この生地を事前に準備することができますし、冷蔵庫で焼成する前に続けた。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто セクションのレシピは、ピザ、パイ、狂っ:生地 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
ショップ|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact