Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто レシピ-独占料理: レシピは、ピザ、パイ、狂っ:生地

Песочное тесто со сметаной и мягкое песочное тесто.クリームと柔らかい生地でショートペストリー。

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). バターマーガリン、砂糖、卵や卵の摩擦を和らげる卵黄酸っぱい生地(、で)サワークリームを追加します。

Для теста со сметаной:サワークリームを使用して生地の場合:
3 стакана муки 3カップ、小麦粉
200 г сливочного масла/маргарина 200グラムのバター/マーガリン
2/3 стакана сметаны 2 / 3カップサワークリーム
1 яйцо卵1個
2-3 ст. 2〜3大さじ ложки сахара砂糖大さじ
1/3 чайной ложки соды 3分の1ティースプーン重曹
½ чайной ложки солиス塩小さじ

Для мягкого теста:柔らかい生地の場合:
3 стакана муки 3カップ、小麦粉
400 г сливочного масла/маргарина 400グラムのバター/マーガリン
3 яичных желтка卵黄3個分
2/3 стакана сахара 2 / 3カップ、砂糖
Сода на кончике ножаソーダナイフの先端に

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану).バター、マーガリン、砂糖、卵や卵の摩擦を和らげる卵黄酸っぱい生地(、で)サワークリームを追加します。 Затем всыпать муку, смешанную с солью и содой, быстро замесить и поставить на 1-2 часа в холодильник.次に入れて、小麦粉、塩、ソーダ、迅速に練り混ぜ、冷蔵庫で1-2時間を入れた。 Поскольку это тесто довольно мягкое, его намазывают на противень или форму для выпечки, а для печенья – выжимают через кондитерский мешок.これは、この生地はかなりソフトですが、ベーキングシート、またはグラタン皿に広がり、クッキー- squeezeの菓子袋を。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто セクションのレシピは、ピザ、パイ、狂っ:生地 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Песочные торты на сметане.видео|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact