Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы レシピ-独占料理: 最初の料理のレシピ:冷たいスープ

Ботвинья с рыбой Botvin魚

На 1 л кваса – по 250 г шпината и щавеля, 1 ч. ложку сахара, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука. 1リットルのクワス- 250グラムほうれん草スイバ、葱gの砂糖を、2新鮮なキュウリは、75の1茶さじで。

1 л кваса 1リットルのクワス
По 250 г шпината и щавеля 250グラムほうれん草、スイバ
1 ч. ложку сахара砂糖の1茶さじ
2 свежих огурца 2新鮮なキュウリ
75 г зеленого лука 75グラム葱
50 г хрена 50わさびのg
250 г вареной рыбы (осетрины, судка и др.) 250グラムの(チョウザメ、cruets、等)煮魚

Шпинат и щавель перебрать и хорошо промыть; потом шпинат сварить в кипящей воде, а щавель отдельно тушить в закрытой кастрюле.ほうれん草とスイバを並べ替えても洗浄し、水を沸騰のホウレンソウの料理を、とスイバ閉じ鍋で別々のシチュー。 После этого шпинат и щавель протереть через сито.ふるいにかけるその後、ほうれん草、スイバこする。 Приготовленное пюре положить в кастрюлю, добавить сахар, соль, немного горчицы и развести все это хлебным квасом, затем добавить нарезанные кубиками свежие огурцы, нашинкованные зеленый лук и укроп.鍋に入れPureeing砂糖、塩、マスタードを追加し、すべてこのパンはスープを希釈し、さいの目に切ったキュウリ、葱とディルのみじん切りを追加します。 Перед подачей на стол в тарелку положить натертый хрен и кусочки вареной рыбы, которую также можно подать и отдельно.ボウルに入れて料理する前にも別々に提出することが、魚、煮おろし大根とのスライスを置く。

Вместо шпината можно использовать молодую крапиву.ほうれん草の代わりに、あなた若いイラクサを使用することができます。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы 項レシピ前菜:冷たいスープ Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact