Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы レシピ-独占料理: 最初の料理のレシピ:冷たいスープ

Свекольникボルシチ

На 500 г свеклы – 200 г картофеля, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 50 г хрена, 2 яйца. 500グラムビートで- 200グラム、ジャガイモ、2新鮮なキュウリ、75グラム、玉ねぎ、50グラムわさび2個の卵。

500 г свеклы 500グラムビート
200 г картофеля 200グラムのジャガイモ
2 свежих огурца 2新鮮なキュウリ
75 г зеленого лука 75グラム葱
50 г хрена 50わさびのg
2 яйца 2個の卵
2 ст.大さじ2 ложки сметаны大さじ酸っぱい
1 ч. ложку сахару砂糖の1茶さじ
Уксус по вкусу酢の味がする

Свеклу очистить, нарезать маленькими кубиками, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию), добавить чайную ложку уксуса и поставить варить на 20-30 минут.カリフラワー、小さなキューブには、鍋に入れ、一食当たり2個のコップの費用を()で、酢小さじ1を追加し、20〜30分間沸騰させる入れ水を加えてカットクリーンアップされます。 Готовый свекольный отвар процедить и охладить; свеклу положить в кастрюлю, туда же добавить вареный картофель и огурцы, нарезанные маленькими кубиками, рубленое яйцо и мелко нарезанный зеленый лук.ひずみの準備大根のスープと、クールな鍋では、ビートを同一の追加場所ジャガイモやキュウリ、小さなキューブ、卵、みじん切りにスライス煮て、葱のみじん切り。 Перед подачей на стол в кастрюлю положить тертый хрен, соль, сахар, горчицу.パンをすりおろしたわさび、塩、砂糖、マスタードで勤務する前に。 Все это залить свекольным отваром, добавить сметану и размешать.この洪水の大根のスープ、クリーム色を追加してかき混ぜる。 Подавая на стол, свекольник посыпать зеленью.テーブルに与えること、ボルシチハーブを振りかけた。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы 項レシピ前菜:冷たいスープ Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact