Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы レシピ-独占料理: 最初の料理のレシピ:冷たいスープ

Борщ холодный с яблокамиリンゴのBorsch冷

На 500 г свеклы – 2 яблока, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 100 г сметаны, соль, сахар и уксус по вкусу. 500グラムビートで- 2、りんご、2新鮮なキュウリ、75グラム、葱、卵2個、100グラムサワークリーム、塩、砂糖、味に酢。

500 г свеклы 500グラムビート
2 яблока 2リンゴ
2 свежих огурца 2新鮮なキュウリ
75 г зеленого лука 75グラム葱
2 яйца 2個の卵
100 г сметаны 100グラムサワークリーム
Соль, сахар и уксус по вкусу塩、砂糖、酢の味がする

Отварить свеклу, не очищенную от кожицы.茹でビーツ、むいていません。 Затем очистить, натереть на терке с мелкими отверстиями, залить кипятком, добавить кусочек черного хлеба и поставить на одни сутки в прохладное место.その後、小さな穴をすりおろし、沸騰したお湯でいっぱいに、1日には涼しい場所で黒のパンや場所のスライスを追加きれい。 После чего процедить и заправить настой по вкусу солью, сахаром, уксусом, положить в него яблоки, очищенные от кожицы, и нарезанные ломтиками свежие огурцы, измельченный зеленый лук и рубленые яйца.その後、ドレイン、塩、砂糖で味を注入塗りつぶし、酢、リンゴの皮をむいで、スライスしたキュウリ、葱のみじん切り卵をみじん切りに配置します。 Подать со сметаной и мелко нарезанной зеленью.サワークリーム、みじん切りのハーブを役立った。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы 項レシピ前菜:冷たいスープ Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact