Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы レシピ-独占料理: 最初の料理のレシピ:冷たいスープ

Суп-холодецスープのゼリー寄せ

На 1 л хлебного кваса – 500 г молодой свеклы с ботвой, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. パンのスープ1リットル-緑、2新鮮なキュウリ、75グラム、葱、卵2個、大さじ2を500グラム小さなビートしてください。 ложки сметаны и 1 чайную ложку сахара. サワークリーム砂糖小さじ1を大さじ1。

1 л хлебного квасаパンの1リットルのスープ
500 г молодой свеклы с ботвой緑の500グラム小さなビート
2 свежих огурца 2新鮮なキュウリ
75 г зеленого лука 75グラム葱
2 яйца 2個の卵
2 ст.大さじ2 ложки сметаны大さじ酸っぱい
1 чайную ложку сахара砂糖小さじ1

Молодую свеклу вместе с ботвой промыть; свеклу очистить, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию) и поставить на 20-30 минут варить.野菜を洗い、ビート洗浄、鍋に入れると小さなビーツ、一食当たり2個のコップの費用を()で水を追加し、調理の20〜30分をかけた。 За 10 минут до окончания в арки в кастрюлю положить листики свеклы.ポット内にあるアーチの最後の10分前ビートの葉を入れています。 Сваренную свеклу с листьями откинуть на дуршлаг и положить в суповую кастрюлю; туда же добавить мелко нарезанные свежие огурцы, вареные яйца, зеленый лук, сметану, сахар, залить квасом и охлажденным свекольным отваром.ザルの葉とビーツ水煮とスープを鍋に入れ破棄存在も、みじん切りに追加キュウリ、および冷蔵大根のスープ、卵、葱、サワークリーム、砂糖、クワスを注ぐゆでた。 Перед подачей посыпать зеленью.を提供する前に、ハーブを振りかける。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы 項レシピ前菜:冷たいスープ Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact