Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы レシピ-独占料理: 最初の料理のレシピ:冷たいスープ

Суп холодный из щавеля冷戦スイバのスープ

На 1 кг щавеля – 3-4 яйца, 250 г свежих огурцов, 150 г лука, 150 г сметаны. 1キロスイバ- 3-4、卵、250グラム新鮮なキュウリ、150グラムタマネギ150グラムサワークリーム。

1 кг щавеля 1キロスイバ
3-4 яйца 3.4卵
250 г свежих огурцов 250新鮮なキュウリのg
150 г лука 150グラムタマネギ
150 г сметаны 150グラムサワークリーム

Перебрать, тщательно промыть в холодной воде листья щавеля, нарезать, залить кипящей водой и варить при сильном кипении до мягкости (5-10 минут), после чего поставить на холод.バスト、徹底的に冷たい水スイバの葉で、切り取り、降り注ぐ強い沸騰して入札(5-10分前まで)水や調理沸騰し、寒さをすすいでください。 Сварить вкрутую яйца, отделить белки и мелко нарезаный лук.ハードボイル、卵、別の白人とみじん切り玉ねぎ煮。 Очистить от кожицы и нарезать тонкими ломтиками свежие огурцы.皮をむき、キュウリの薄切りに切る。 Охлажденный суп заправить солью и сахаром по вкусу, положить в него рубленые белки, зеленый лук, огурцы.冷汁、塩と砂糖の味を、みじん切り白ワインに入れて塗り、葱、キュウリ。 Растереть крутые желтки со сметаной, добавить в суп, хорошо размешать. 、サワークリームとの急な卵黄擦るスープに、よくかき混ぜるを追加します。 Перед подачей на стол суп посыпать зеленью укропа.スープを提供し、前にディルを振り掛ける。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы 項レシピ前菜:冷たいスープ Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact