Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные レシピ-独占料理: サラダのレシピ:肉

Салат с говяжьим языком и овощамиサラダ牛舌と野菜

На 12 порций: 1 кг говяжьего языка, 500 г картофеля, 250 г моркови, 100 г соленых огурцов. 12人前:牛舌の1キロは500グラムのジャガイモは、250グラムニンジン100グラムキュウリのピクルス。

На 12 порций: 12人前の場合:
1 кг говяжьего языка牛肉1キロの舌
500 г картофеля 500グラムのジャガイモ
250 г моркови 250グラム、ニンジン
100 г соленых огурцов 100グラムキュウリのピクルス
5 ст.大さじ5。 ложек растительного масла大さじ植物油
2.5 ст. 2.5アート。 ложки уксуса 3%酢3%の匙
40 г корня сельдерея 40グラムセロリ
1 яйцо卵1個
Соль, перец, петрушка塩、コショウ、パセリ

Морковь, картофель, корень сельдерея промыть и отварить в подсоленной воде.ニンジン、ジャガイモ、セロリを洗って、沸騰の水の塩辛。 Подготовленные овощи и соленые огурцы нарезать кубиками, заправить смесью из уксуса с растительным маслом, добавить соль, перец, все перемешать.準備された野菜や漬物、キューブに、酢と植物油の混合物で味付け、塩、コショウ、ミックスを追加します。 Язык отварить со специями, очистить от кожи, нарезать тонкими ломтиками, уложить по краям блюда.スパイスを使って言語を入れ、薄くスライスに切り、皿の縁に横になる、皮膚を削除します。 В центр положить подготовленный овощной салат.センターでは、準備された野菜のサラダを。 Готовый салат украсить нарезанным вареным яйцом и зеленью петрушки.サラダのみじん切りを飾るために準備卵とパセリをゆでた。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты салатов: мясные セクションのサラダのレシピ:肉 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact