Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные レシピ-独占料理: サラダのレシピ:肉

Салат из вареной колбасы с зеленой фасольюサラダのグリーン豆とソーセージの煮

На 8 порций: 500 г вареной колбасы, 600 г стручковой фасоли, 150 г помидоров, 5 ст. 8人:Beanの500調理ソーセージグラム、600グラムポッド、150グラムトマト、5世紀してください。 ложек растительного масла. 大さじ植物油。

На 8 порций: 8人の場合:
500 г вареной колбасы 500調理ソーセージのg
600 г стручковой фасоли 600グラム豆の鞘
150 г помидоров 150グラムのトマト
5 ст.大さじ5。 ложек растительного масла大さじ植物油
2 ст.大さじ2 ложки 3% уксуса大さじ1、酢3%
1 головка репчатого лука 1玉ねぎ
Зеленый салат, соль, перец, петрушкаグリーンサラダ、塩、コショウ、パセリ

Фасоль промыть, очистить от жилок, отварить в подсоленной воде и нарезать ромбиками.リンス豆で、お湯を沸かすとカットダイヤモンドの塩辛静脈を削除します。 Колбасу нарезать небольшими кубиками и смешать с подготовленной фасолью.ソーセージの小さなキューブをミックス準備豆をに切る。 Уксус смешать с растительным маслом, солью, перцем, нашинкованным репчатым луком и петрушкой.酢、植物油、塩、コショウ、タマネギとパセリのみじん切りを混ぜ。 Залить салат подготовленным соусом и поставить в прохладное место на 15-30 мин.カバーを準備サラダドレッシングと15-30分の涼しい場所に置く。 Салат украсить кружочками помидоров и измельченными листьями зеленого салата.サラダを飾るトマトとレタスの葉のみじん切り円。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты салатов: мясные セクションのサラダのレシピ:肉 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact