Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи レシピ-独占料理: 最初の料理のレシピ:スープ

Щи из кабачковカボチャのスープ

1,5 л воды, 2 моркови, корень петрушки, 1 пучок зеленого лука, 2 молодых кабачка, 5-6 картофелин. 1,5リットルの水、2、ニンジン、パセリ、ルート、1束、葱、2ズッキーニ、5-6ジャガイモ。

1,5 л воды水1,5リットル
2 моркови 2、ニンジン
Корень петрушки根パセリ
1 пучок зеленого лука 1束葱
2 молодых кабачка 2ズッキーニ
5-6 картофелин 5.6のジャガイモ
2 ст.л.大さじ2 сливочного маслаバター
Лимонный сокレモン汁
1 желток 1卵黄
2 ст.л.大さじ2 сметаныクリーム
Мелко нарезанная зелень細かく新鮮なハーブのみじん切り

В кипящую подсоленную воду бросить очищенные и нарезанные мелкими кубиками морковь и корень петрушки, нарезанный кольцами зеленый лук, варить 10 мин.水とさいの目に切ったニンジンとパセリの根、皮をスローするように熱湯で葱、10分のために料理のスライスが鳴ります。 Кабачки и картофель очистить от кожуры и нарезать ломтиками, картофель кубиками, добавить все к варящейся моркови с луком, добавить сливочное масло. Marrowsとジャガイモの皮をむいて薄切りにカット、ジャガイモのキューブ、バターを追加したすべての料理ニンジン、タマネギを追加します。 Щи подкислить лимонным соком по вкусу, посолить, можно поперчить. Schi味、塩、コショウにレモン汁をすることができます酸性。 Взбить желток со сметаной и приправить щи при подаче, посыпать мелко нарезанной петрушкой.出願とサワークリームと季節のスープとビート卵黄、みじん切りパセリを散らす。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты первых блюд: щи セクションのレシピを最初にコース:スープ Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact