Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи レシピ-独占料理: 最初の料理のレシピ:スープ

Весенние зеленые щи春の緑のスープ

Можно приготовить таки щи по всем правилам – на мясном бульоне, а можно воспользоваться и более полезном вариантом – на овощном или овоще-травяном отваре. この場合でもすべてのルールのスープを作ることができます-肉のスープで、ただしより有用なオプション-野菜や野菜やハーブを使用することができます。

1 вариант: вскипятите воду, заложите нарезанный картофель и тертую морковь. 1オプション:水煮、スライスしたジャガイモとすりおろしたニンジン横たわっていた。 Когда картофель будет почти готов, засыпьте смесь мелко нарезанных трав – щавель, листья ревеня, листья крапивы, шпинат, и перья многолетнего лука (порея или лука-слизуна).ときは、ジャガイモはほとんど、みじん切りのハーブの混合物を注ぐ-スイバ、ルバーブの葉、イラクサの葉、ほうれん草、玉ねぎの長年の羽(ニラやタマネギslizuna)準備ができています。 Поварите еще несколько минут, и витаминные ароматные вкусные щи готовы.クック別の数分で、ビタミン香りがおいしいスープを準備。

2 вариант: если на вашем огороде не найдется зеленого лука, щи готовят так: обжарить тертую морковь и нарезанный репчатый лук, выложить в кипящую воду, затем добавить картофель, а далее – как в предыдущем рецепте.オプション2:もしあなたの庭、キャベツスープとして準備葱見つけることができません次のとおり:ブラウンは、おろしたニンジン、スライスした玉ねぎ、沸騰したお湯で、次にして、ジャガイモを追加-以前のレシピのように横たわっていた。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


Раздел Рецепты первых блюд: щи セクションのレシピを最初にコース:スープ Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact