Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Skorospelovパフペーストリー Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто レシピ-独占料理: レシピは、ピザ、パイ、狂っ:生地

Скороспелое слоеное тесто Skorospelovパフペーストリー

500 г муки, 500 г маргарина, 1 чашка молока, соль. 500グラム、小麦粉500グラムマーガリン、コップ1杯、牛乳、塩。

500 г муки 500グラム、小麦粉
500 г маргарина 500グラムマーガリン
1 чашка молокаコップ1杯牛乳
соль

Все продукты быстро замесить и поставить в холодное место на 2-4 часа.すべての製品を迅速にもむと場所を2-4時間の寒いところです。 Вообще тесто может находиться в холодильнике до 1 недели.一般的には、生地は、冷蔵庫を1週間になることがあります。 После выдержки теста в холодильнике, его нужно раскатать, сложить в 2-3 слоя и снова раскатать.冷蔵庫の中のテストを終えた後は、2〜3層倍にし、それをロールを広げる必要があります。 Повторить этот процесс 4-5 раз, а перед последней раскаткой поставить на 30 мин.このプロセスを繰り返します4-5回、その前の最後のセットは30分のローリング。 в холодильник.冷蔵庫。 Остывшее тесто раскатать в пласт толщиной 2 см. Круглой формой вырезать пышки или раскатать коржи, смазать их яичным желтком.ロールパンを円形カット、またはロールビスケット2センチ、の層の厚さに生地を冷却卵黄とそれらを注油。 Выпекать при высокой температуре.焼く高温で。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто セクションのレシピは、ピザ、パイ、狂っ:生地


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact