Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Bolete sirke olmadan Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri boşlukları: mantar

Трубчатые грибы без уксуса Bolete sirke olmadan

На 1 кг грибов – 30 г соли, 2-3 лаврового листа, 1 ст. Mantar 1 kg - 30 gr tuz, 2-3 defne yaprağı, 1 yk. ложку измельченного укропа. çay kaşığı kıyılmış dereotu.

1 кг грибов Mantar 1 kg
30 г соли 30 gr tuz
2-3 лаврового листа 2,3 defne
1 ст. 1 yk. ложку измельченного укропа çay kaşığı kıyılmış dereotu

Подготовленные грибы (белые, подосиновики, подберезовики, маслята, и другие) отварить в подсоленной воде (20 г соли на 1 л) с добавлением лимонной кислоты на кончике ножа, укропа и лаврового листа. Hazırlanan mantarlar (portakal kap boletus, kahverengi kap boletus, tereyağı mantar, vb) olarak kaynaması için beyaz tuzlu su (20 gr 1 litre tuz) bıçak, dereotu ve defne yaprağı ucunda sitrik asit ilavesiyle. В конце варки добавить чеснок. Yemek sonunda sarımsak ekleyin. Готовые грибы уложить горячими в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Hazır sıcak kavanozlarda mantar, kapak ve sterilize paketi için.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты заготовок: грибы Bölüm Tarifler boşlukları: mantar Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact