Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Taze mantar kızartma Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri boşlukları: mantar

Свежие грибы для жарения Taze mantar kızartma

На 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. At 0.5-litrelik kavanoz mantar - 25 gr tuz, sirke 1 çay kaşığı.

На 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. At 0.5-litrelik kavanoz mantar - 25 gr tuz, sirke 1 çay kaşığı.

Очищенные и промытые трубчатые грибы нарезать кусочками, пересыпать солью, тщательно перемешать, уложить в стеклянные банки, добавить уксус, закрыть крышками и стерилизовать в кипящей подсоленной воде в течении 30 мин. Temizlenmiş ve yıkanmış tübüler mantar parçalar halinde kesilmiş, iyice, cam kavanoz içine koymak, sirke, kapak, ekleyin ve kaynama sterilize 30 dakika tuzlu su karışımı tuz dökün.

Эти консервы использовать для жарения. Bu Konserveler kızartma için kullanılır. Перед приготовлением их необходимо сполоснуть в чистой воде, чтобы смыть уксус и избыток соли. Onlar temiz su aşırı sirke ve tuz yıkayın için durulanmalıdır pişirme önce.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты заготовок: грибы Bölüm Tarifler boşlukları: mantar Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Kızartma рецепт|kizartma htwtgn|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact