Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Çilek Reçeli (ilk yol) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri boşlukları: tatlı reçel

Варенье из клубники (способ первый) Çilek Reçeli (ilk yol)

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Küçük ölçekli meyve - 800 g - temiz ve yıkama, rom ile serpin.

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Küçük ölçekli meyve - 800 g - temiz ve yıkama, rom ile serpin. Разложив на противне, поставить клубнику на лед или в морозильник, заморозить. Pan, genişletilmesi buz koymak veya çilek dondurucuda dondurma. Сварить сироп, в который на 1,6 кг сахара идет 2 стакана воды. Cook şurubu, şeker 1,6 kg olan su ve 2 bardak olduğunu. В кипящий сироп засыпать ягоды, три раза вскипятить, снимая каждый раз с огня таз после кипения для выстойки. Kaynar şurubu, her zaman sıcaktan vystoyki için kaynar sonra Pan çıkarmadan meyveler, kaynatın üç kez doldurmak için. Пенку снимать шумовкой, продолжая варить варенье уже на малом огне. Pencu Kevgir, düşük ısı zaten reçel yapmaya devam vur. Из готового варенья вынуть ягоды шумовкой, разложить по банкам и залить сиропом. Bitmiş saat Kevgir itibaren kıyısında yaymak ve şurubu dökün çilek kaldırın.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Bölüm Tarifler boşlukları: tatlı reçel Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact