Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Kavun saat Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri boşlukları: tatlı reçel

Дынное варенье Kavun saat

Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. , Bir olgun meyve seçme tohumları ile çekirdek çıkarın ve kabuk kesti. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни... Şarap sirke içinde iki gün et karpuz koymak ...

Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. , Bir olgun meyve seçme tohumları ile çekirdek çıkarın ve kabuk kesti. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни, нарезанную кубиками. Şarap sirke içinde iki gün, küp küp doğranmış eti kavun koymak. Вынуть, дать соку стечь. Kaldır, suyu drenaj sağlar. Сварить сахарный сироп (1:1), опустить в него кубики дыни. Cook şeker şurubu (1:1), bu kavun küpler silin. Когда дыня будет готова, станет прозрачной, но не разварится, выбрать ее шумовкой и поло¬жить в банку. Zaman kavun şeffaf olmaya hazır olduğunu ancak kaynaşmak değil, o ve polo ¬ Kevgir banka yaşıyor seçin. Сироп доваривать до густоты, чтобы с ложки стекал, вытягиваясь в нитку. Şurup biraz daha uzun yoğunluğu, bir kaşık ile kapalı drenaj için, iplik duran pişirin. Можно прибавить сахару. Şeker ekleyebilirsiniz. Потом готовый сироп вылить в посуду с дыней. Sonra kavun ile bir kase içine şurup dökmek için hazır.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Bölüm Tarifler boşlukları: tatlı reçel Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact