Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Kayısı Reçeli Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri boşlukları: tatlı reçel

Абрикосовое варенье Kayısı Reçeli

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. , Sizin kayısı Yıkama deriden, kemikleri çıkarmak bunları kaldırın. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Tartmak meyve mümkün olduğunca çok sayıda ve şeker aynı miktarda pişirin.

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. , Sizin kayısı Yıkama deriden, kemikleri çıkarmak bunları kaldırın. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Tartmak meyve mümkün olduğunca çok sayıda ve şeker aynı miktarda pişirin. Сварить пенистый сироп, в нем вскипятить один раз абрикосы. Cook köpüklü şurubu, bu kez kayısı kaynatın. Когда они пустят сок, варенье снять с огня и два часа дать ему отстояться. Onlar suyu, reçel ısı ve iki saat ona yerleşmek vermek kaldırmak sağlar. Вновь варить, пока не исчезнет пенка. Yine, yemek kadar köpük kaybolur. Снова дать сутки варенью отстояться. Yine, gece saat razı verir. Потом переложить плоды в эмалированную кастрюльку и залить сиропом, поставить в теплую печь, пока не остынут. Sonra bir emaye tencerede shift ve meyve şurubu ile, sıcak fırın yer kapağı kadar cool down.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Bölüm Tarifler boşlukları: tatlı reçel Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Kayisi receli|varenie kayisi|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact