|
|
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Tarifleri - Exclusive mutfak: İlk yemeklerin Tarifler: pancar çorbası С жареною сельдью Kızarmış ringa balığı ile Сварить бульон из сушеных грибов с кореньями, две печеные свеклины почистить, порезать, опустить в бульон. Yemek suyu sebze ile kurutulmuş mantar yapılmış, iki pişmiş svekliny, suyu yerleştirmek kesilmiş temizlenebilir.
Сварить бульон из сушеных грибов с кореньями, две печеные свеклины почистить, порезать, опустить в бульон, заправленный свекольным рассолом, солью, перцем. Yemek suyu sebze ile kurutulmuş mantar yapılmış, iki pişmiş svekliny, suyu, pancar turşusu, tuz ve biber ile terbiyeli yerleştirmek kesilmiş temizlenebilir. Сельди (три штуки), предварительно отмоченные, жарят в масле, кладут в прокипяченный борщ и еще раз его кипятят. Ringa balığı (üç adet), tereyağı içinde, çorba koymak ve tekrar haşlanmış kızarmış sırılsıklam öncesi, o haşlanmış olduğunu. Теперь можно подавать в супнице на стол. Şimdi masada çorba kâsesi için başvurabilirsiniz.
Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|