Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri Mezeler: Salsola

Скоромная солянка Skoromnaya halophyte

В это блюдо идет смесь всяких видов мяса, оставшегося от обеда – жареного, вареного или свежего. Bu yemek et her türlü karışımı akşam yemeği kalmadır - kızarmış, haşlanmış ya da taze.

Мясо (говядина, куры, индейка, гусь, утка) мелко нарезать, варить до кипения в бульоне с луком и мукой, обжаренными в 200 г растительного масла, с перцем и лавровым листом. Et (sığır eti, tavuk, hindi, kaz, ördek), küçük parçalar halinde kesilmiş, bir kaynaması için soğan ve un, 200 g bitkisel yağ, biber ve defne yaprağı ile kızartılır bir suyu içinde kaynatın. После этого долить огуречный рассол или разбавленный уксус. Ardından salatalık tuzlu su veya seyreltilmiş sirke dökün. В солянку, снятую с огня, влить три взболтанных яичных желтка, непрерывно помешивая, чтобы не свернулись. Çorba olarak, sıcaktan, üç pour kaldırmak, sürekli önlemek için karıştırma yumurta sarısı karıştırılır pörsümüş. В тарелку, перед тем как налить солянку, положить мелкую соломку из соленых огурцов, сметану, зелень. Çorba boşaltma önce plaka, az salatalık turşusu, ekşi krema, yeşil küçük bir saman koydu.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты первых блюд: солянки Bölüm Yemek Tarifleri Mezeler: Salsola Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Solyanka etli|солянка etli|etli solyanka|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact