Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Tarifleri - Exclusive mutfak: Yemek Tarifleri krep ve krep

Оладьи из тыквы Kabak gözlemesi

Тыква — 1 кг, мука — 200 г, яйца — 2 шт., сахарный песок — 2 ст. Kabak - 1 kg un - 200 gr, yumurta - 2 adet., Şeker - 2 yk. ложки, соль — 1/2 чайной ложки. kaşığı tuz - 1 / 2 tk.

тыква — 1 кг kabak - 1 kg
мука — 200 г un - 200 g
яйца — 2 шт. Yumurta - 2 adet.
сахарный песок — 2 ст. toz şeker - 2 yk. ложки kaşık
соль — 1/2 чайной ложки tuz - 1 / 2 çay kaşığı

Тыкву вымыть, очистить, освободить от семян и натереть на крупной терке. Tohumlarından Kabak yıkama, temiz, özgür ve grate. В полученную массу влить яйца, добавить соль и сахар, взбить венчиком в пышную пену. Sonuç olarak kitle Yumurtanın, pour tuz ve şeker, yumuşak köpük kamçı için fırçalamak ekleyin. Затем, продолжая процесс, вмешать небольшими порциями муку. Sonra, küçük porsiyonlarda un müdahale süreci devam. Смесь по консистенции должна напоминать густую сметану. Karışım kalın krem tutarlılığı benzer olmalıdır. Зачерпывая приготовленное тесто ложкой и выливая его на раскаленную, смазанную растительным маслом сковороду, обжарить оладьи с обеих сторон. Bir kaşık ile pişirilen hamur Scooping ve üzerine dökülen sıcak, Fry her iki tarafta krep tava yağlanmış. Подавать горячими с маслом или сметаной. Tereyağı veya ekşi krema ile sıcak servis yapın.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты блинов и оладьев Bölüm Tarifler krep ve krep Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact