Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Gingerbread Vanilya Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Paskalya için Tarifler - Özel mutfak: Yemek Tarifleri

Пряник ванильный Gingerbread Vanilya

3 стакана муки, 5 г ванильного сахара, 1/2 ч. ложки соды, 1/2 стакана воды, 1 яйцо. 3 su bardağı un, 5 gr vanilya şeker, kabartma tozu, 1 1 / 2 çay kaşığı / 2 bardak su, 1 yumurta.

3 стакана муки 3 su bardağı un
5 г ванильного сахара 5 gr vanilya şekeri
1/2 ч. ложки соды 1 / kabartma tozu 2 çay kaşığı
1/2 стакана воды 1 / 2 bardak su
1 яйцо 1 yumurta

Муку перемешать с содой и просеять. Soda karıştırın unu ve sınıflandırıyor. Сахар с водой довести до кипения и уварить - при пробе сироп должен стекать с ложки струйкой, как толстая нитка. Şeker su kaynatın ve Uvarov getirmek - örnek şurubu ile bir kaşık akışından damla için, kalın bir iplik gibi. Охладить его до комнатной температуры, добавить ванильный сахар, яйцо и муку с содой и перемешивать 3-4 мин. Oda sıcaklığına, soda ile vanilya şeker, yumurta ve un ekleyin ve karıştırın 3-4 dakika Sakin. до получения однородного теста. homojen bir hamur elde edilir. Сформовать из него маленькие шарики, положить на смазанный маслом противень и выпекать 5-7 мин при температуре 180-200°С. Küçük topları dan, yağlı fırın tepsisine ve fırında 5-7 dakika 180-200 ° C'de koymak Lamine

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты к Пасхе Bölüm Tarifler Paskalya için Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact