Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Balık börek Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Tarifleri - Exclusive mutfak: Yemek Tarifleri krep ve krep

Оладьи рыбные Balık börek

1 кг минтая, 3 яйца, 200 г майонеза, 5 ст. Pollock, 3 yumurta, 200 g 1 kg mayonez, 5 st. ложек муки, перец и чеснок - по вкусу, 1 ч. ложка соды. un, biber ve sarımsak yemek kaşığı - 1 tk kabartma tozu tatmaya.

1 кг минтая Pollock 1 kg
3 яйца 3 yumurta
200 г майонеза 200 gr mayonez
5 ст. 5 çorba kaşığı. ложек муки çorba kaşığı un
перец и чеснок - по вкусу biber ve sarımsak - zevkinize
1 ч. ложка соды 1 çay kaşığı kabartma tozu

Минтай отварить в подсоленной воде, остудить, удалить кости, измельчить вилкой. In Alaska Pollack kaynatın, bir çatalla pirzola kemikleri çıkarmak serin su tuzlu. Добавить яйца, майонез, 5 ст. Yumurta, mayonez, 5 st ekleyin. ложек муки, перец, чеснок - по вкусу, соду. un, biber, sarımsak yemek kaşığı - tat, soda için. Все хорошо перемешать и печь, как оладьи. Tüm bu mix ve çörekler olarak pişirirler.
Подавать как в горячем, так и в холодном виде. Hizmet sıcak veya soğuk. Можно допечь в духовке, посыпав сверху чесноком и тертым сыром. Fırında, dopech miyim sarımsak ve rendelenmiş peynir sosu ekleyin.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты блинов и оладьев Bölüm Tarifler krep ve krep Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact