Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Meze "Zayıflık gurme" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Tarifleri - Özel Lezzet: Tarifler meze: balık

Закуска «Слабость гурмана» Meze "Zayıflık gurme"

240 г крабовых палочек, 2 зубчика чеснока, 1 яйцо, немного молока, соль, перец молотый, панировочные сухари, 20 г твердого сыра. 240 g yengeç sopa, 2 diş sarımsak, 1 yumurta, süt, tuz, biber tozu, kırıntıları, 20 gr peynir.

240 г крабовых палочек 240 Surimi g
2 зубчика чеснока 2 diş sarmısak
1 яйцо 1 yumurta
немного молока biraz süt
панировочные сухари kırıntıları
20 г твердого сыра 20 gr peynir
соль, перец молотый tuz, biber, zemin

Крабовые палочки слегка обжарить целиком, мелко порезать чеснок, приправить им палочки. Yengeç hafifçe kızartmak Bütün, sezon onların sopalarla kıyılmış sarımsak yapışır. Разбить яйцо в мисочку, взболтать, добавить Bir kase, iyi, bakın sallamak yumurta Böl
молоко, соль, молотый перец. süt, tuz, kara biber. Крабовые палочки обмакнуть в смесь, обвалять в сухарях и поджарить до румяной корочки. Yengeç karışımı, kırıntıları ve kızartılabilir rulo kahverengi oluncaya kadar daldırma yapışır. Выложить на блюдо горкой, посыпать тертым сыром, рубленой зеленью и украсить дольками апельсина. Bir plakalı heaped, rendelenmiş peynir, yeşil ve portakal dilimleri doğranmış süslemeleri ile serpin giy.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты закусок: рыбные Bölüm Tarifler meze: balık Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact