Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: рыбные Tarifleri - Exclusive mutfak: salata tarifleri: balık

Салат праздничный Şenlikli Salata

3 тушки отварных кальмаров, 200 г свежих (можно замороженных) белых грибов, 2 луковицы, 2 ст. 3 Gövdeler, 200 g taze (dondurulmuş olabilir ve) beyaz mantar, 2 soğan, 2 yemek kaşığı haşlanmış kalamar. ложки растительного масла. çorba kaşığı bitkisel yağ.

3 тушки отварных кальмаров 3 karkas kalamar haşlanmış
200 г свежих (можно замороженных) белых грибов 200 gr taze (dondurulmuş olabilir ve) beyaz mantar
2 луковицы 2 soğan
2 ст. 2 yk. ложки растительного масла çorba kaşığı bitkisel yağ
2 зубчика чеснока 2 diş sarmısak
соль tuz
2 ст. 2 yk. ложки майонеза çorba kaşığı mayonez

Кальмары порезать соломкой, слегка обжарить. Squid kesme çörek, hafifçe kızartmak. Грибы и лук порезать, обжарить до готовности, охладить. Mantar ve soğan kadar yavru, cool yapılır. Добавить растертый чеснок, полить майонезом, перемешать. Bakın, iyi mayonez, sarımsak karışımı dökün pounded. Выложить горкой в салатник. Salata kâsesi bir höyük koyun. Украсить зеленью и долькой лимона. Garnitür yeşillik ve bir dilim limon ile.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты салатов: рыбные Bölüm salata tarifleri: balık Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact