Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Bezelye çorbası sebze Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri diyet ve sebze yemekleri

Суп гороховый овощной Bezelye çorbası sebze

Горох – 400 г. Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт. Bezelye - 400 Pasternak, maydanoz, kökleri - 1 adet. Морковь – 3-4 шт. Havuç - 3-4 pc. Лук репчатый – 1-2 головки. Soğan - 1-2 gitti.

Горох – 400 г Bezelye - 400 g
Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт Pasternak, maydanoz, kökleri - 1 adet
Морковь – 3-4 шт Havuç - 3-4 adet
Лук репчатый – 1-2 головки Soğan - 1-2 kafaları
Масло сливочное и подсолнечное – по 25 г Tereyağı ve Ayçiçeği - 25 g
Чабер зелень – 2-3 веточки Kokulu otlar - 2-3 sprigs
Соль по вкусу Tuz lezzeti

Промытый горох замочить на 1 час в холодной воде, затем воду слить. Yıkanmış bezelye Soak 1 saat soğuk suda, sonra su dökün. Подготовленные овощи мелко нашинковать и пассировать на смеси масел до золотистого цвета. Hazırlanan sebzeler, ince doğramak ve yağ karışımı içinde yavru hafifçe kahverengi oluncaya kadar. Пассированные овощи соединить с горохом, залить кипятком и варить 20-30 минут до готовности, посолить по вкусу. Passaged sebze bezelye ile birleştirip su ve 20-30 dakika kadar pişirilir pisirin kaynar dökmek, zevkinize tuz ekleyin. Измельченную зелень чабера добавлять в порции при подаче на стол. Toz kokulu otlar bölümlerini zaman hizmet bakın.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Kaynak: pani.kiev.ua: Diyetler. Худеем вместе. Khudeem birlikte.

<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты диетических и постных блюд Bölüm Yemek Tarifleri diyet ve sebze yemekleri Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Bezelye corbasi||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact