Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Jambon ile Bezelye çorbası Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri diyet ve sebze yemekleri

Суп гороховый с ветчиной Jambon ile Bezelye çorbası

Горох – 2 стакана. Bezelye - 2 fincan. Картофель – 2-3 шт. Patates - 2-3 adet. Морковь – 1-2 шт. Havuç - 1-2 pc. Лук репчатый – 1 головка. Soğan - 1 küçük baş. Петрушка, коренья – 1 шт. Maydanoz, kök - 1 adet. Вода – 3 л. Su - 3 litre.

Горох – 2 стакана Bezelye - 2 su bardağı
Картофель – 2-3 шт Patates - 2-3 adet
Морковь – 1-2 шт Havuç - 1-2 adet
Лук репчатый – 1 головка Soğan - 1 karanfil
Петрушка, коренья – 1 шт Maydanoz, kökleri - 1 adet
Вода – 3 л Su - 3 L
Соль по вкусу Tuz lezzeti
Ветчина – 200 г (Ветчину можно заменить копчённой куриной грудкой) Tavuk göğüs füme) yerini alabilir Ham - 200 gr (jambon
Перец черный горошек – по вкусу Karabiber bezelye - tatmaya

Промытый горох замочить и отварить до готовности. Yıkanmış bezelye ıslatın ve kaynatın kadar pişirilir. Добавить ветчину, нарезанную соломкой. Jambon, Julienne oyulmuş ekleyin. Отдельно отварить картофель, нарезанный мелкими кубиками или соломкой (в 0,7 л воды) и смешать с остальными ингредиентами. Ayrı ayrı, ince doğranmış veya su 0,7 litre () ve mix kalan malzemelerle julienned patates kaynatın. Морковь, лук и петрушку нашинковать и спассировать. Havuç, soğan ve maydanoz ve chop spassirovat. Все компоненты соединить, поперчить и посолить по вкусу. Tüm bileşenleri, biber bağlıysanız ve zevkinize tuz.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Kaynak: pani.kiev.ua: Diyetler. Худеем вместе. Khudeem birlikte.

<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты диетических и постных блюд Bölüm Yemek Tarifleri diyet ve sebze yemekleri Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact