Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Çay Kazakça Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri İçecekler: yumuşak

Чай по-казахски Çay Kazakça

На 4 порции: чай черный байховый - 6 г, молоко или сливки - полстакана. 4 porsiyon: siyah çay Lapsany - için 6 g, süt veya krem - yarım bardak.

чай черный байховый - 6 г siyah çay Lapsany - 6 g
молоко или сливки - полстакана süt veya krem - yarım fincan

Перед заваркой фарфоровый чайник согреть, ополаскивая кипятком, затем положить в него чай, залить крутым кипятком (примерно на 1/3 объема чайника) и оставить на 5-7 минут для настаивания. Demlemek porselen demlik önce kaynar su ile temizlenerek, sonra çay koy, su (yaklaşık 1 / 3 demlik) kaynama dökmek ve 5-7 dakika berabere ayrılmak sıcak için. Затем добавить кипяток. Sonra kaynar su ekleyin. Перед подачей на стол в пиалу налить кипяченое молоко или сливки, затем заварку и кипяток. Bir kase süt veya krem haşlanmış pour hizmet veren, daha sonra önce çay yaprakları ve kaynar su. Отдельно подавать сахар-рафинад, восточные сладости (нават), сухие фрукты, изделия из сдобного теста - баурсаки, хворост, лепешки. Ayrı ayrı rafine şeker Lodge, tatlılar (Nadab), kurutulmuş meyveler bisküvi hamurundan ürünler - baursaks, çalı çırpı, ekmeği.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Bölüm Yemek Tarifleri İçecekler: yumuşak Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact