Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Lecho patlıcan ve biber ile Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri boşlukları: sebze

Лечо с баклажанами и перцем Lecho patlıcan ve biber ile

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать. Domates 3 kg kıyma makinesi, havuç rendeleyin, biber kesmek Julienne, 0,5 kg soğan 1,5 kg ile 1 kg ince kesip ilerlemek için.

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать, 1 кг баклажанов порезать кубиками. Domates 3 kg kıyma makinesi, havuç rendeleyin, biber kesmek Julienne, 0,5 kg soğan ince kesilmiş, küpler içine 1 kg patlıcan kesme 1,5 kg 1 kg ilerlemek için. Помидоры и морковь тушить 20 минут, затем добавить перец и лук. 20 dakika boyunca domates ve havuç güveç, sonra biber ve soğan ekleyin. Закипят - добавить баклажаны, 1 стакан сахара, 2 ст. Çıban - patlıcan, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı ekleyin. л. l. соли и тушить 15 минут. tuz ve kaynamaya 15 dakika. Минут за 5 до конца тушения добавить 1 ст. Ateş sonuna kadar 5 dakika, için 1 yemek kaşığı ekleyin. ложку уксуса (70%), хорошо перемешать. sirke (70%), kaşığı karıştırın. Горячим разложить в банки и стерилизовать: 0,5 л - 10 мин., 1 л - 20 мин. Ateşli bankaların içine çürümüş ve sterilize: 0,5 l - 10 dk., 1 l - 20 dk. Выходит - 5 литров. İhraç - 5 litre.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты заготовок: овощные Bölüm Tarifler boşlukları: sebze Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact