Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки Tarifleri - özel pişirme: mikrodalga tariflerini

Хрустящий хлеб "Жаклен" Gevrek ekmek "Zhaklen"

4 ломтика белого хлеба, 1 небольшая луковица, 2 ст. 4 dilim beyaz ekmek, 1 küçük soğan, 2 yemek kaşığı. ложки тертого сыра, 4 ч. ложки сливоч. rendelenmiş peynir, slivoch 4 çay kaşığı ile yemek kaşığı. масла, красный молотый перец yağ, kavrulmuş kırmızı biber

4 ломтика белого хлеба 4 dilim beyaz ekmek
1 небольшая луковица 1 küçük soğan
2 ст. 2 yk. ложки тертого сыра çorba kaşığı rendelenmiş peynir
4 ч. ложки сливоч. Slivoch 4 çay kaşığı. масла petrol
красный молотый перец zemin kırmızı biber

Лук натереть на терке. Soğan rendeleyin. Намазать масло на хлеб, посыпать луком, сыром, поперчить и прогреть в микроволновке на максимальной мощности 1-2 минуты, пока сыр не начнет плавится. Kadar peynir erimeye başlar ekmek Spread tereyağı, soğan, peynir, biber ve 1-2 dakika için maksimum güç bir mikrodalga fırında ısıtılmış ile serpin. После этого перевернуть ломтик хлеба и прогреть еще 1-2 минуты. Sonra yaklaşık 1-2 dakika ekmek ve ısı çevirme.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты для микроволновки Mikrodalga Bölüm tarifleri Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact