Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tatlı "Kış Cherry" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Tarifleri - Özel Lezzet: tatlı tarifleri

Десерт «Зимняя вишня» Tatlı "Kış Cherry"

500 г творога мягкого (в тубах), 300-400 г замороженных ягод (любых), 1 пакетик ванильного сахара, сахарный песок - по вкусу, тертый шоколад. 500 g yumuşak peynir borular (olarak), 300-400 gr dondurulmuş çilek (varsa), vanilya şeker, şeker 1 paket -, rendelenmiş çikolata tatmaya.

500 г творога мягкого (в тубах) 500 g yumuşak peynir borular (olarak)
300-400 г замороженных ягод (любых) 300-400 gr dondurulmuş çilek (varsa)
1 пакетик ванильного сахара 1 vanilya şekeri
сахарный песок - по вкусу şeker - zevkinize
тертый шоколад rendelenmiş çikolata

Разделить творог на 2 части: одну часть смешать просто с сахаром и ванилью, другую - с ягодами, тоже добавив, если надо, сахара и оставшуюся ваниль. 2 bölümden oluşmaktadır: karışımı bir bölümünü içine şeker ve vanilya, diğer basitçe ile peynir Divide - meyveleri ile de, eğer, şeker ve kalan vanilya gerekli sözlerine ekledi. Выкладывать десерт слоями в прозрачные креманки: ягоды, белый творог, розовый творог. Tatlı olarak katmanlar halinde Spread şeffaf kremanki: meyveler, beyaz peynir, pembe peynir. Сверху украсить оставшимися ягодами и тертым шоколадом. Top kalan çilek ve rendelenmiş çikolata süsleyin.

Можно использовать и обыкновенный творог, но тогда его надо протереть и разбавить молоком до консистенции густой сметаны. Ayrıca, ancak o zaman süt silin gerektiğini ve kalın krem kıvamı seyreltik düz krem peynir kullanabilirsiniz. А еще между слоями творога и вишни можно положить слой обычного измельченного печенья. Ve peynir ve vişne katmanları arasında geleneksel ezilmiş bisküvi bir tabaka koyabilirsiniz.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты десертов Bölümü tatlı tarifleri Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact