Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Tarifleri - Exclusive mutfak: Yemek Tarifleri soslar

Соус «Парусник» Sos "Yelkenli"

100 мл рыбного бульона, 1 ст. Balık suyu, 1 yk 100 ml. л. l. сливочного масла, 1 ст. tereyağı, 1 yk. л. l. муки, 1 маленькая луковица, 1 маленькая морковь, 1 ст. , 1 küçük soğan, 1 küçük havuç, 1 yk un. л. l. томатной пасты, соль, кетчуп. salça, tuz, ketçap.

100 мл рыбного бульона 100 ml balık stok
1 ст. 1 yk. л. l. сливочного масла tereyağı
1 ст. 1 yk. л. l. муки un
1 маленькая луковица 1 küçük soğan
1 маленькая морковь 1 küçük havuç
1 ст. 1 yk. л. l. томатной пасты salça
соль, кетчуп tuz, ketçap

Приготовить рыбный бульон , процедить. Balık suyu, drenaj hazırlayın. Мелко нарезать морковь и лук и спассировать в масле. Ince havuç ve soğan ve petrol spassirovat chop. Затем добавить муку с пастой, немного пожарить и положить в бульон. Sonra un hamur, küçük bir ateş ekleyin ve suyu koymak. Прокипятить, посолить и протереть соус. , Tuz ve sos ile düzeltmek eklemek kaynatın. Охладить и после этого добавить по вкусу кетчуп. Ve sonra lezzeti ketçap eklemek Cool.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты соусов Bölüm tarifleri soslar Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Рецепт балика|балик приготовить|рецепты приготовления балика|приготовление билтонг и балика|балик рецепт|балик домашнево приготовления|зпечений балик рецепт|приготовка балика|балик готовить|как готовить балик|рецепт приготовления балика|htwtgn,fkbrf f rjdfkmxer|балик приготовление|виготовлення халви дешевий рецепт|балик рецепт приготовления|балик сай рецепт|рецепты балика|балик куриний рецепт|как приготовить балик|приготовление балика|рецепт виготовлення балика|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact