Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Tarifleri - Özel Lezzet: tatlı tarifleri

Хворост с начинкой Khvorost dolması

500 г муки, 2 яйца, 1 ст. 500 gr un, 2 yumurta, 1 yk. ложка коньяка или рома, 20 г сливочного масла, соль на кончике ножа. çorba kaşığı brendi veya rom, 20 gr tereyağı, bir bıçak ucu tuz.

500 г муки 500 gr un
2 яйца 2 yumurta
1 ст. 1 yk. ложка коньяка или рома çorba kaşığı brendi veya rum
20 г сливочного масла 20 g tereyağı
соль на кончике ножа Bir bıçak ucu tuz
1 ст. 1 yk. ложка сахарной пудры kaşığı pudra şekeri
3 ст. 3 yk. ложки жирной сметаны kaşık yağ ekşi krema

Для начинки : курага, чернослив Dolgu için: kuru kayısı, kuru erik

Муку смешать с яйцами, столовой ложкой коньяка (или рома). Un yumurta, brendi (veya rom) bir çorba kaşığı ile karıştırılır. Добавить сливочное масло, соль, сахарную пудру, сметану. Tereyağı, tuz, toz şeker, ekşi krema ekleyin. Замешенное тесто должно быть крутым. Zameshennoe hamur serin olmalıdır.
Курагу или чернослив для начинки вымыть, обдать кипятком, нарезать узкими полосками. Kuru kayısı veya kuru erik doldurma, yıkama, parboiled, dar şeritler halinde kesmek için.
Тесто раскатать очень тонким слоем - не толще бумажного листа. Hamur çok ince içine atılırsa - herhangi bir kağıt daha kalın. Нарезать квадраты, положить начинку и залепить. Kareler içine, Kes dolum koydu ve tokatladı. Вылепленные квадратики обжариваются во фритюре до золотистого цвета. Molded kareler derin yağ kahverengi oluncaya kadar kızarmış vardır. Остывший хворост посыпать сверху сахарной пудрой. Çalı çırpı soğutmalı pudra şekeri serpin.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты десертов Bölümü tatlı tarifleri Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact