Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Tarifleri - Özel Lezzet: İlk yemeklerin Tarifler: çorbalar

Суп грибной с рисом Pirinç Mantar çorbası

50-100 г сушеных грибов, 1 л воды, 1 луковица, 1 средняя морковь, 2 ст. 50-100 kurutulmuş mantar, 1 litre su, 1 soğan, 1 orta boy havuç, 2 yk g. ложки растительного масла, укроп. çorba kaşığı bitkisel yağ, dereotu.

50-100 г сушеных грибов 50-100 kurutulmuş mantar g
1 л воды Su 1 litre
1 луковица 1 soğan
1 средняя морковь 1 orta boy havuç
2 ст. 2 yk. ложки растительного масла çorba kaşığı bitkisel yağ
укроп dereotu
70 г риса (промыть) 70 pirinç (durulama) g

Сушеные грибы замочить на 2-4 часа, мелко порезать и проварить в подсоленной воде. , Ince kesilmiş ve kaynatın 2-4 saat için kurutulmuş mantar Soak su tuzlu. Лук и тертую морковь поджарить на растительном масле. Soğan ve bitkisel yağ içinde rendelenmiş havuç yavru. В конце варки добавить рис, а когда он будет готов – морковь с луком. Pirinç ekleyin yemek sonunda, ve o hazır olacak - At havuç ve soğan. Суп готов. Çorba hazır.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты первых блюд: супы Bölüm Yemek Tarifleri Mezeler: Çorbalar Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact