Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Kızılcık reçel Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri boşlukları: tatlı reçel

Джем из клюквы Kızılcık reçel

1 кг пюре из клюквы, 1 кг сахарного песка. Kızılcık sosu, şeker 1 kg 1 kg.

1 кг пюре из клюквы Kızılcık sosu 1 kg
1 кг сахарного песка Şeker 1 kg





Для джема подходят только спелые ягоды. Reçel için uygun tek olgun meyveleri.


Их перебрать, удалить веточки, вымыть, дать стечь воде. Bunlar büst, kaldırma twigs, yıkama, su vermek drain.


Для размягчения ягоды бланшировать при температуре 90-100 С в течении 3-5 минут. Yumuşama meyveleri için 90-100 C'de 3-5 dakika haşlamak.


Бланшированные ягоды прокрутить через мясорубку. Beyazlatılmış meyve kıyma makinesi ile ilerleyin.




Готовую массу смешать с сахаром. Şeker ile karıştırarak kitleleri hazırlayın. Разложить в чистые банки. Temiz kavanozlarda yaymak için.


Стерилизовать банки в кипящей воде 10-20 минут, в зависимости от емкости тары. Ambalaj kapasitesine bağlı olarak 10-20 dakika kaynar suda Bankalar sterilizasyon.


Накрыть банки прокипяченными крышками и закатать. Kapak bankalar kapakları ve rulo haşlanmış.


Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Bölüm Tarifler boşlukları: tatlı reçel


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Kizilcik su||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact