Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Tarifleri - Exclusive mutfak: tarifleri ana yemek: balık

Рыбные каштаны Balık kestane

200 г рыбного филе, 50 г белого хлеба (черствого), отварные яичные желтки, сырое яйцо, белая хлебная панировка. Beyaz ekmek g 200 gr balık filetosu, 50 () bayat, yumurta sarısı, yumurta, beyaz ekmek breading haşlanmış.

Филе рыбы (200 г) без кожи нарезать на кусочки и вместе с замоченным в воде белым черствым хлебом (50 г) пропустить через мясорубку. Parçalara Fileto balık (200 g) derisiz kesilmiş ve su ile ıslatılmış bayat beyaz ekmek (50 g) kıyma makinesi geçmesine. Перемешать, слегка взбить. , Hafifçe karıştırın dövüldü. Массу разделать на небольшие лепешки и на середину каждой положить 1/4 отварного яичного желтка. Massu küçük kek oyulmuş ve her 1 / 4 ortasında koymak haşlanmış yumurta sarısı. Придать лепешкам форму шариков, смочить их в яйце, запанировать в нарезанной соломкой белой хлебной панировке (из корочки батона). Tortilla şekil vermek topları, yumurta beyaz ekmek kırıntıları içinde, dilimlenmiş Julienne zapanirovat kahverengi somun () onları nemlendirin. Жарить во фритюре до золотистого цвета, довести до готовности в духовке. Fırında hazır olana kadar altın kahverengi, aşçı kadar derin yağ Fry. Гарнир - картофельное пюре. Garnitür - patates püresi.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Bölüm tarifleri ana yemek: balık Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact